Geen categorie

Conchita Wurst houdt van Rembrandt

0 0
Read Time:39 Second

Nieuws

De expositie Late Rembrandt in het Rijksmuseum is bezocht door ruim een half miljoen mensen. Een van hen was vermoedelijk Conchita Wurst. Ze tipte de tentoonstelling namelijk in Mobil, het tijdschrift van de Deutsche Bahn, de Duitse spoorwegmaatschappij.

Rembrandt Harmensz. van Rijn, Zelfportret met twee cirkels, ca 1665-1669. Kenwood House, London, The Iveagh Bequest.
Rembrandt Harmensz. van Rijn, Zelfportret met twee cirkels, ca 1665-1669. Kenwood House, London, The Iveagh Bequest.

De winnares van het Eurovisie Songfestival 2014, die vanavond de finale van het liedjesfestijn mede presenteert, noemt het museum in de rubriek Durch den Monat mit. Daarin geven bekende personen uitgaanstips.

Volgens Wurst (het alter ego van Tom Neuwirth) doet de losse penseelstreek in Rembrandts late werk vergeten dat het hier om een zeventiende-eeuwse kunstenaar gaat. “Je zou denken dat hij een impressionist was.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share