Geen categorie

Klassiek realisme

0 0
Read Time:37 Second

Schilderij van Liseth Visser onder pseudoniem Elisabeth V.

Expositie

Het realisme is de laatste jaren bezig aan een terugkeer in de kunst. Galerie KuBra (Kunstenaars uit Brabant) wijdt daarom een expositie aan deze schilderstijl. Zes Brabantse kunstenaars, onder wie ook een keramist en een beeldhouwer, tonen er hun werk.

Liseth Visser is een van de deelnemende kunstenaars. Onder het pseudoniem Elisabeth V. maakt ze realistische portretten in olieverf op kant en paneel. Het werk op de foto is van haar. De andere kunstenaars zijn Frank Top, Marlies Heere, Wil van Gemert, Anneke Jansbeken en Wilma de Turck.

Brabants Klassiek Realisme, t/m 4 januari 2015 in Galerie KuBra, Schilderstraat 17A, Den Bosch

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share