Geen categorie

Holografische kerstboom keert terug in Rijksmuseum

0 0
Read Time:38 Second

Nieuws

Wegens groot succes ontsteekt het Rijksmuseum ook dit jaar de holografische kerstboom Tree of Light, van Droog. Vorig jaar hing hij voor het eerst in het entreegebied. Het internationale tijdschrift Wallpaper verkoos het kunstwerk tot een van ’s werelds mooiste kerstbomen.

De kerstboom is 7 meter hoog en 5 meter breed en verandert voortdurend van vorm en decoratie. De boom begint groen, er komen lichtjes in, de takken beginnen te wuiven en de lichtjes worden sterretjes die vervolgens neerdwarrelen.

Tree of light brandt van 11 december tot en met 5 januari van 8 uur in de ochtend tot middernacht. De boom is ook vanuit de Passage te zien.

Tree of light van Droog in het Rijksmuseum.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share