Geen categorie

Koffie uit het potlood

0 0
Read Time:47 Second

Nieuws

Kopje koffie? Op YouTube staat sinds kort een filmpje waarin de 21-jarige Nederlandse kunstenares Rajacenna (van Dam) een hyperrealistisch kopje op papier tovert. Dergelijke tekeningen maakt ze al sinds haar zestiende.

Rajacenna, kopje koffie.

 

Ongeveer vier uur deed Rajacenna over de potloodtekening, die op het eerste gezicht ook een foto zou kunnen zijn. In de video wordt het tekenproces in iets minder dan 2 minuten in beeld gebracht. Een eerder filmpje, waarin ze Lady Gaga natuurgetrouw vastlegt, werd al 1,3 miljoen keer bekeken.Ook in het buitenland wordt haar tekentalent opgemerkt. Vorig jaar besteedde een Japans televisieprogramma aandacht aan haar en enkele jaren eerder werd ze ontdekt door een Amerikaanse uitgeverij van kunstboeken. Met als gevolg dat een van haar tekeningen een plekje kreeg in het boek Amazing Pencil Portaits 2. Ze tekende toen nog maar drie maanden, vertelt ze.

De video:

   

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share