Geen categorie

Rijksmuseum in de Albert Heijn

0 0
Read Time:44 Second

Nieuws

In de schappen van Albert Heijn ligt binnenkort een speciaal Rijksmuseumassortiment. Het bestaat uit authentieke kruidnoten met steranijs, taai taai, speculaaspop, speculaasmix en een speculaasplank en is gebaseerd op Jan Steens schilderij Het Sint-Nicolaasfeest.

Het Rijksmuseum en de grootgrutter werken samen omdat ze, aldus een persbericht allebei een rijke historie hebben. “Zij zijn beide geworteld in de Nederlandse samenleving en voelen zich hier nauw mee verbonden. Beide merken werken vanuit het respect voor het verleden en willen inspireren voor de toekomst.”

Eerder dit jaar ging het Rijksmuseum ook al in zee met speelgoedfabrikant Playmobil. Met een heel speciale versie van Vermeers Melkmeisje tot gevolg.

Sander van der Laan, algemeen directeur Albert Heijn (rechts), overhandigde vanochtend het eerste exemplaar van het Albert Heijn Sinterklaas-Rijksmuseumassortiment aan Wim Pijbes, hoofddirecteur van het Rijksmuseum. Foto: Jan-Kees Steenman.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share