Geen categorie

Cruiseschip SS Rotterdam locatie designbeurs OBJECT

0 0
Read Time:44 Second

Nieuws

De locatie van de volgende editie van OBJECT in Rotterdam is een bijzondere. De beurs voor eigentijds design vindt van donderdag 5 tot en met zondag 8 februari 2015 namelijk plaats op het beroemde cruiseschip SS Rotterdam.

Links: SS Rotterdam, rechts: werk van Arnout Meijer.

 

OBJECT opent de scheepsdeuren voor verzamelaars, professionals en andere designliefhebbers. De beurs strijkt neer in meerdere ruimtes van het schip, waardoor het publiek een rondgang door de boot krijgt. Normaal kost een rondleiding al snel € 12,50. Een kaartje voor de designbeurs is 5 euro goedkoper.

De SS Rotterdam begon op 3 september 1959 aan zijn eerste reis. Op die dag stapten 1200 passagiers aan boord voor een overtocht naar New York. Het cruiseschip bleef varen tot 1997. Sinds 2008 heeft het een permanente ligplaats in Rotterdam, op Katendrecht.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share