Geen categorie

Koning Elizabeth opent expositie met haar eerste tweet

0 0
Read Time:42 Second

Nieuws

Met haar allereerste tweet ooit opende koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk een nieuwe permanente tentoonstelling in het Science Museum in Londen. Ze verstuurde het bericht terwijl ze in het museum aanwezig was.

De tekst luidde: “Het doet mij deugd vandaag de expositie Information Age te openen in het @ScienceMuseum en ik hoop dat mensen veel plezier aan hun bezoek zullen beleven. Elizabeth R.” De tentoonstelling behandelt 200 jaar innovatie op het gebied van communicatie- en informatietechnologie.

Het museum neemt de bezoeker mee op een reis door de geschiedenis. Van de ontwikkeling van het wereldwijde telegraafnetwerk in de negentiende eeuw tot de mobiele telefoon en van de eerste radio-uitzending van de BBC in 1922 tot de opkomst van digitale televisie.

Koningin Elizabeth verstuurt de tweet. Foto: Science Museum, Londen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share