Geen categorie

Al 50.000 bezoekers zien Lego-expositie

0 0
Read Time:36 Second

Nieuws

De tentoonstelling The Art of the Brick heeft in minder dan twee maanden tijd 50.000 bezoekers naar Amsterdam EXPO getrokken. Zowel (groot)ouders met kinderen, als kunstliefhebbers verwonderen zich over de eigenzinnige Lego-creaties van de Amerikaanse kunstenaar Nathan Sawaya.

De tentoonstelling bestaat uit 75 kunstwerken, opgebouwd uit ruim 1 miljoen Lego-steentjes. Van levensgrote menselijke figuren tot reproducties van bekende schilderijen en klassieke sculpturen, zoals het Meisje met de Parel van Vermeer, Sterrennacht van Van Gogh en de Venus van Milo.

The Art of the Brick is nog tot en met 14 september te zien in Amsterdam EXPO.

Nathan Sawaya, Meisje met de Parel van Vermeer in Lego.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share