Geen categorie

Win kopie van je interieur in Mauritshuis

0 0
Read Time:49 Second

Nieuws

Johannes Vermeer, Meisje met de parel, ca. 1665, Mauritshuis, Den Haag.

Veel mensen hebben een reproductie van het Meisje met de parel aan de muur, maar het origineel hangt sinds vorige week weer in het Mauritshuis. Het afgelopen vrijdag heropende Haagse museum wil voor één keer de rollen omdraaien. Grote fans maken kans om in een reproductie van hun woonkamer het echte meisje te bewonderen… in het Mauritshuis.

Een ieder die een kopie van Vermeers wereldberoemde schilderij in huis heeft, mag tot 31 juli een foto van het interieur met daarin het meisje uploaden op de speciale Facebookpagina. De winnaar wordt geselecteerd op basis van originaliteit en haalbaarheid van uitvoering van de prijs.

De gelukkige wordt op 1 september bekendgemaakt op de Facebookpagina van het Mauritshuis. Hij of zij mag dan op een nader te bepalen tijdstip van het originele Meisje met de parel  genieten in een kopie van zijn of haar interieur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share