Geen categorie

Wat zijn Maaslands mooiste?

0 0
Read Time:50 Second

Nieuws

Jan Toorop (1858−1928), Zeeuwse meisjes te Domburg, ca. 1909, collectie Museum Jan Cunen, Oss.

Wat zijn de mooiste objecten in openbare collecties in Oss? Dat mag het publiek bepalen. De voorwerpen met de meeste stemmen zijn vanaf 15 juni te zien in Museum Jan Cunen in die stad.

Op een speciale website kan iedereen vanaf 17 april tot en met 1 juni kiezen uit een selectie van 171 objecten uit de collecties van Museum Jan Cunen en Stadsarchief Oss. Er is keuze uit negentiende-eeuwse schilderijen en tekeningen, hedendaagse kunstwerken, historische voorwerpen en nostalgische foto’s en ansichtkaarten en documenten uit het archief.

De stemmer mag een favoriet aangeven, maar mag ook laten weten welk object hij of zij liever niet ziet hangen in het museum. De keuze van het publiek vormt amen de tentoonstelling Maaslands Mooiste, die van 15 juni tot en met 9 november in Museum Jan Cunen  te zien is.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share