Geen categorie

Uitverkoop bij Maritiem Museum Rotterdam

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Nieuws

Maritiem Museum Rotterdam houdt uitverkoop. Op Tweede Paasdag verkoopt het (maritieme) boeken, tijdschriften, affiches en tentoonstellingsrekwisieten.

Het boekenaanbod bestaat uit ruim 2000 ‘dubbele´ maritieme boeken en 2500 andere titels over met name landen in Afrika en het verre Oosten. Het museum verkoopt ze omdat ze zich of al in de collectie bevinden of omdat ze daar niet goed in passen. De maritieme boeken zijn apart geprijsd, de overige titels kosten slechts één euro.

Foto: Maritiem Museum Rotterdam.

Tevens staat er een verkoop van rekwisieten op het programma. Het Maritiem Museum heeft regelmatig wisselende tentoonstellingen waarbij de beleving van het onderwerp centraal staat. Er wordt daarom veel gebruikgemaakt van decor en rekwisieten om de collectie aan het publiek te tonen en het verhaal te vertellen. Het ontbreekt het museum aan ruimte om alle decorstukken en rekwisieten te bewaren. Op Tweede Paasdag verkoopt het museum onder meer Lego, een hangmat, schilderijlijsten, stoelen, een trouwjurk, een katheder en een vitrinekast.

Bezoekers zijn welkom vanaf 11.00 uur. Vroege vogels hebben de meeste keus, maar wie geduld heeft, wacht een voordeeltje: elk uur zakt de prijs van de rekwisieten met tien procent. De totale opbrengst wordt gebruikt voor restauratie van de collectie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share