Geen categorie

De dinosaurussen komen

0 0
Read Time:43 Second

Expositie

De dinosaurussen komen naar Rotterdam. Negentien van deze prehistorische reptielen zijn vanaf 7 februari te zien in Post Rotterdam, aan de Coolsingel.

De levensgrote dieren zijn nagemaakt aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over de anatomie van de dinosaurus. De grootste is de 19 meter lange en 7 meter hoge Mamenchiasaurus. De Eoraptor is met een lengte van 130 centimeter en een hoogte van 50 centimeter de kleinste. Door middel van de nieuwste animatronic-technologie maken ze levensechte bewegingen.

Living Dinosaurs toont de meest recente bevindingen op het gebied van de biologie van de dinosaurussen. Ook wordt uitgelegd hoe ze in de loop der tijd veranderden, waarom deze dieren zo succesvol waren en hoe we vandaag nog steeds afstammelingen van de dinosaurus om ons heen zien.

Living Dinosaurs, 7 februari t/m 15 juni in Post Rotterdam, Coolsingel 42, Rotterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share