Geen categorie

Digitale Kunstkrant zoekt schrijvers

0 0
Read Time:35 Second

De Digitale Kunstkrant bestaat sinds 3 juli 2008, al bijna elf jaar dus. In die periode is de site uitgegroeid van een klein hobbyproject tot een serieuze journalistieke kunstnieuwssite. Die inmiddels minimaal 5.000 unieke bezoekers per maand trekt.

Graag willen we nog groter worden, maar om dat te kunnen bereiken, hebben we meer schrijvers nodig. Houd jij van kunst en lijkt het je leuk daarover te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou.

Let op! De Digitale Kunstkrant is een kleine site zonder noemenswaardig budget. We kunnen je daardoor geen vergoeding bieden. Als je dat geen probleem vindt, stuur dan gerust een e-mail en misschien ben je dan straks een van onze schrijvers.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share