Geen categorie

Body Worlds geopend in Amsterdam

0 0
Read Time:35 Second

Nieuws

De permanente anatomie-expositie Body Worlds: The Happiness Project is gisteravond geopend in Amsterdam. De tentoonstelling is ondergebracht in het voormalig kantoor van American Express op het Damrak.

Met een grote collectie authentieke menselijke preparaten legt de expositie de nadruk op het leven en de liefde. Body Worlds is gebaseerd op een donorprogramma van de omstreden Duitse anatoom Gunther von Hagens. Momenteel beschikt het Institute für Plastination over een wereldwijd donorbestand van meer dan 13.000 personen. Alle dode mensen op de tentoonstelling zijn echt.

Foto: Carolien Sikkenk.
Foto: Carolien Sikkenk.

Body Worlds: The Happiness Project is dagelijks te bezoeken van 9 tot 18 uur op Damrak 66, Amsterdam.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share