Geen categorie

James Bond komt naar de Kunsthal

0 0
Read Time:53 Second

Nieuws

Al zestig jaar redt James Bond de wereld uit de klauwen van mannen met snode plannen. Eerst alleen in de boeken van Ian Fleming en later ook in de bekende filmserie, die vorig jaar haar vijftigste verjaardag vierde. In het najaar van 2014 komt de geheim agent naar de Kunsthal in Rotterdam, in de vorm van de expositie Designing 007: Fifty Years of Bond Style.

Sean Connery als James Bond. Foto: EON Productions.

De tentoonstelling belicht de wereld van 007. Dit doet ze aan de hand van meer dan 500 gadgets, kostuums, auto’s, story boards, grafische ontwerpen en rekwisieten. Uiteraard zijn er ook filmfragmenten te zien.

Designing 007: Fifty Years of Bond Style is samengesteld door het Barbican Centre in Londen in samenwerking met James Bond-filmproducent EON Productions. De tentoonstelling was eerder te zien in Londen, Toronto, Sjanghai en Melbourne en doet voor Rotterdam eerst nog Moskou aan. In de Kunsthal  loopt de expositie van 12 oktober 2014 tot en met 8 februari 2015.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share