Geen categorie

Dubai gaststad Expo 2020

0 0
Read Time:39 Second

Nieuws

Expo 2020 vindt plaats in Dubai. De stad in de Verenigde Arabische Emiraten kreeg na drie stemrondes de voorkeur boven Rusland, Turkije en Brazilië. Het is voor het eerst dat de Wereldtentoonstelling wordt gehouden in het Midden-Oosten.

De locatie. Foto: Bureau International des Expositions.

De Wereldtentoonstelling, georganiseerd door het Bureau International des Expositions, vindt elke vijf jaar plaats gedurende zes maanden. De vorige was in Sjanghai in 2010 en werd bezocht door een recordaantal van 70 miljoen mensen. De eerstvolgende gaststad is Milaan in 2015.

De Wereldtentoonstelling in Dubai  duurt van 20 oktober 2020 tot en met 10 april 2021. Ze zal deels in het teken staan van het vijftigjarig bestaan van de Verenigde Arabische Emiraten in 2021.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share