Geen categorie

Ambassade kondigt Nederland-Zwedenjaar aan

0 0
Read Time:36 Second

Nieuws

Het roerige Nederland-Ruslandjaar is nog niet voorbij, maar we kunnen ons nu al opmaken voor een nieuw vriendschapsjaar. De Nederlandse ambassade in Zweden maakte gisteren op haar site bekend dat Nederland en Zweden in 2014 gaan vieren dat beide landen vierhonderd jaar diplomatieke banden hebben.

Op 5 april 1614 werd een verdrag ondertekend tussen Zweden en Nederland waarmee werd vastgesteld dat beide landen een vaste vertegenwoordiging bij elkaar zouden hebben. Nederland was daarmee het eerste land waar Zweden een ambassade had.

Hoe het jaar eruit gaat zien, is nog niet bekend. Wie een idee heeft voor een activiteit kan dit sturen naar sto-swe400nl@minbuza.nl. Er is al wel een speciale, maar nog kale, site.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share