Geen categorie

Stedelijk Museum Den Bosch koopt flessenhalsketting

0 0
Read Time:35 Second

Bernard Schobinger, Flaschenhalskette, 1988, collectie Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch.

Nieuws

Stedelijk Museum ‘s-Hertogenbosch heeft een sieraad van de Zwitserse juwelenontwerper Bernard Schobinger aangekocht. De Flaschenhalskette, volgens het museum een hoogtepunt uit de recente sieraadhistorie, is momenteel te zien op de tentoonstelling Framed by Ted Noten. De ketting uit 1988 bleek nog beschikbaar en het museum haar deze maand verwerven.

Framed by Ted Noten  is een van de exposities waarmee het museum  op 25 mei heropende. Voor die tentoonstelling selecteerde ontwerper Ted Noten kunstwerken en objecten die hem inspireren, uitdagen en ontroeren. Sinds de heropening heeft de expositie, en daarmee het museum ruim 50.000 bezoekers getrokken.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share