Geen categorie

Miljoenste bezoeker voor Rijksmuseum

0 0
Read Time:32 Second

Nieuws

Het vernieuwde Rijksmuseum ontving vandaag, zo’n vier maanden na de heropening, de miljoenste bezoeker. Dit was eerder dan verwacht.

De miljoenste bezoeker was Carry Williamson. “Terug uit Australië, waar ik woon, werd me meteen verteld dat ik hierheen moest.” Ze is een van de vele buitenlandse gasten die het museum sinds de heropening op 13 april bezoekt. Maar de meeste bezoekers komen uit Nederland, en dat noemt het museum “verheugend”.

In totaal ontvangt het museum dagelijks tussen de 7000 en 10000 bezoekers. Ruim een kwart maakt gebruikt van een e-ticket, en dat is, ook internationaal, voor de museumwereld een ongekend hoog aantal, aldus het museum.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share