Geen categorie

Boijmans toont nieuwste collectie Viktor & Rolf

0 0
Read Time:39 Second

Nieuws

De helft van de nieuwste couturecollectie van Viktor & Rolf is volgend jaar te zien in Museum Boijmans Van Beuningen. De selectie is eigendom van verzamelaar Han Nefkens, die de creaties kocht nog voordat ze voor het eerst te zien waren in Parijs.

De collectie maakt in het najaar van 2014 deel uit van de tentoonstelling The Future of Fashion is Now. De grote modetentoonstelling neemt de bezoeker mee op een reis langs de meest vernieuwende mode(talenten) van over de hele wereld.

De creaties van Viktor & Rolf, geïnspireerd door de beroemde Japanse zen-tuin in Kyoto, krijgen een plek tussen werk van andere internationale grootheden zoals Hussein Chalayan (Cyprus), Rejina Pyo (Korea) en Pyuupiru (Japan). De expositie is een initiatief van Han Nefkens en mode-expert José Teunissen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share