Geen categorie

Expositie Game of Thrones groot succes

0 0
Read Time:49 Second

De Game of Thrones-expositie in de Posthoornkerk in Amsterdam is door 21.353 mensen bezocht. Aangezien ze slechts zeven dagen duurde, kan er van een groot succes worden gesproken. De tentoonstelling trok gemiddeld iets meer dan 3.000 bezoekers per dag.

De expositie bood fans van de populaire televisieserie de kans om meer dan zeventig voorwerpen uit de eerste twee seizoenen en een selectie uit het derde seizoen te bekijken. Exclusief voor de Nederlandse expositie werd ook de felrode jurk van Melisandre, gespeeld door Carice van Houten, tentoongesteld.

Amsterdam was in navolging van Toronto, New York en Sao Paolo de vierde stad waar Game of Thrones: The Exhibition neerstreek. De tentoonstelling reist door naar Belfast in Noord-Ierland. Daar vinden ook de opnames plaats van het vierde seizoen dat in 2014 verwacht wordt.

In Nederland wordt Game of Thrones uitgezonden door betaalzender HBO, die de serie ook produceert. De fantasyserie gaat over de strijd tussen adellijke families op het mythische continent Westeros.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share