Geen categorie

Pathé brengt exposities naar het witte doek

0 0
Read Time:47 Second

Édouard manet, Gare Saint-Lazare, 1873.

De bejublede expositie Manet: Portraying life is op dit moment te zien in de Royal Academy of Arts in Londen. Wie geen tijd heeft om naar de Britse hoofdstad af te reizen, maar de tentoonstelling toch wil zien, kan naar de bioscoop.

De schilderijen van Manet komen op donderdag 11 april op het witte doek voorbij in drie Pathé-bioscopen. De voorstelling is onderdeel van de nieuwe evenementenserie Exhibition. Grote internationale kunstexposities worden in film gevat en wereldwijd aan het bioscooppubliek getoond. Kunsthistoricus Tim Marlow presenteert de gefilmde exposities en geeft exclusieve kijkjes achter de schermen.

Na Manet: Portraying life volgen nog de tentoonstellingen Munch 150, op donderdag 27 juni en Vermeer and music, op donderdag 10 oktober. Kaartjes voor de expositieverfilmingen kosten 12,50 en zijn te koop via de site van Pathé  en aan de kassa van de bioscopen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Pathé brengt exposities naar het witte doek

Comments are closed.