Geen categorie

Maritiem Museum houdt uitverkoop

0 0
Read Time:48 Second

Het Maritiem Museum in Rotterdam houdt uitverkoop. Op Tweede Paasdag, maandag 17 april, verkoopt het overbodige tentoonstellingsrekwisieten en maritieme boeken en tijdschriften.

Foto: Maritiem Museum.

Dit jaar zijn er bijzondere decorstukken en rekwisieten te koop, aldus het museum. Het heeft onder meer twee designbanken van Artifort voor in de tuin en kookboeken uit de tentoonstelling De wereld op je bord in de aanbieding. En ook kroonluchters, stoelen, tafels en etagères gemaakt door de decorontwerpster van Sesamstraat.

Koopjesjagers zijn welkom van 11 tot 17 uur. Wie alleen voor de verkoop komt, heeft gratis toegang. Vroege vogels hebben de meeste keus, maar wie geduld heeft, kan volgens het museum voordelig zijn of haar slag slaan. In de loop van de dag zakt namelijk de prijs van de rekwisieten (behalve van de boeken). Alles moet namelijk weg.

De opbrengst van de verkoop gebruikt het Maritiem Museum voor restauratie en beheer van de collectie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share