Geen categorie

Hermitage Sint Petersburg gastheer Manifesta 10

0 0
Read Time:31 Second

Manifesta 10 in 2014 vindt plaats in de Hermitage in Sint Petersburg. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt.

De Hermitage.

De keuze viel op het Russische museum omdat het een brug slaat tussen Oost- en West-Europa. Bovendien viert het in 2014 zijn 250ste verjaardag. Het onlangs gerenoveerde General Staff Building, dat gewijd is aan moderne en hedendaagse kunst, wordt het hoofdpodium van Manifesta 10.

Behalve de Hermitage zullen ook andere locaties in Sint Petersburg deelnemen aan het evenement. Manifesta 10  wordt een jubileumeditie: de biënnale voor hedendaagse kunst bestaat in 2014 twintig jaar.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share