Geen categorie

New York Times noemt website Rijksmuseum verbluffend

0 0
Read Time:30 Second

De nieuwe website van het Rijksmuseum ziet er “stunning” uit, ofwel verbluffend. Dat vindt althans Alice Rawsthorn van de New York Times. In een kritisch artikel over websites noemt zij de site van het Amsterdamse museum veelbelovend.

Ze looft de combinatie van foto’s van meesterwerken uit de collectie en van het gebouw en de “zwierige” typografie. Bovendien is de site volgens haar opmerkelijk eenvoudig te navigeren.

In een eerder artikel in dezelfde krant werd de nieuwbouw van het Stedelijk Museum nog met de grond gelijkgemaakt. Michael Kimmelman noemde de ‘badkuip’ het belachelijkste gebouw dat hij ooit heeft gezien.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share