Geen categorie

Beeld voor Dickens

0 0
Read Time:33 Second

Het is vandaag precies 200 jaar geleden dat schrijver Charles Dickens (1812-1870) werd geboren in Landport (bij Portsmouth). Voor het Dickens Museum in het Gelderse Bronkhorst was dat reden vandaag een porseleinen beeld van de auteur te onthullen. Het stelt de schrijver voor terwijl hij voor de laatste keer voorleest uit eigen werk.

De Dickens-doodle van Google.

Het Dickens Museum heeft zelf dit jaar ook een jubileum te vieren. Het bestaat 25 jaar. Google stond vandaag stil bij de geboortedag van Dickens met een doodle, waarin diverse verhalen van Dickens te herkennen zijn.

Zie ook: Dickensmuseum gesloten in Dickensjaar

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share