Geen categorie

Digitaal internetmuseum opent deuren

0 0
Read Time:35 Second

Het is alleen gesloten tijdens het Braziliaanse carnaval, maar verder is het Big Internet Museum 24 uur per dag open. Het museum opende gisteren en is – vanzelfsprekend bijna – alleen online te bezoeken.

Screenshot.

Het digitale museum is een initiatief van de Nederlanders Dani Polak, Joep Drummen en Joeri Bakker, allen werkzaam bij reclamebureau TBWA\NEBOKO. Het wil het interessantste van het internet documenteren en tentoonstellen. Natuurlijk is er aandacht voor e-mail, Wikipedia en YouTube, maar ook Chuck Norris komt voorbij.

De collectie is nu nog bescheiden, maar wordt voortdurend uitgebreid. Bezoekers kunnen zelf ook een museumstuk aandragen. Vervolgens kan het publiek op de stukken stemmen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share