Geen categorie

Maak een portret van Beatrix

0 0
Read Time:49 Second

Heb je altijd al eens met een kunstwerk in Paleis Het Loo willen hangen? En vind je koningin Beatrix ook nog eens een mooi onderwerp? Portretteer haar dan en stuur een bewijs ervan naar de NOS. De mooiste creaties krijgen een plek in het paleismuseum.

Screenshot van de site van de NOS.

De omroep heeft de wedstrijd uitgeschreven ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de vorstin, op 31 januari 2013. Alle kunstwerken worden geplaatst op de site van de NOS en de mooiste werken dingen mee naar een plek op de tentoonstelling Het beeld van Beatrix, die op 30 januari wordt geopend in Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Deelnemers mogen zelf bepalen hoe ze de koningin vereeuwigen: bijvoorbeeld op een schilderij of een tekening; in een beeldhouwwerk of in een gedicht. Wie zijn of haar portret in Paleis Het Loo wil terugzien, kan tot 15 januari 2013 een foto, video- of audiofragment uploaden.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Maak een portret van Beatrix

  1. Een dagje Koningin,

    Een dagje koningin is voor mij een als vier gangen menu. Als voorgerecht kies ik een degelijk kabinet,
    als bijgerecht zorg ik voor de humor, als hoofdgerecht laat ik mij gezicht zien aan het volk en als toetje zorg ik dat mijn voordrachten nog lang onthouden worden.
    Voor mij is koningin zijn hetzelfde als gewoon mens zijn alleen sta je voortdurend in de schijnwerpers.
    De kok van een viergangen menu blijft onzichtbaar vaak, maar de koningin is altijd zichtbaar. Allebei zijn ze onmisbaar.

Comments are closed.