Geen categorie

Museum Meermanno vraagt om oude boeken

0 0
Read Time:41 Second

De Spaanse kunstenares Alicia Martín heeft duizenden boeken nodig voor het spectaculaire kunstwerk dat zij aan de voorgevel van Museum Meermanno zal bouwen. Het museum roept het publiek daarom op boeken in te leveren.

Voor het museum staat een container waarin de boeken die niet meer verkocht of weggegeven kunnen worden, worden opgeslagen. Mensen die bijdragen aan dit kunstproject krijgen een gesigneerde foto van het kunstwerk die ze na 4 september bij het museum kunnen ophalen.

Boeken doneren kan tot en met 26 augustus tijdens openingsuren. Martín maakt het kunstwerk van 21 tot en met 24 augustus en daarbij is publiek welkom. Het kunstwerk is vervolgens te zien tijdens de Internationale Papier Biënnale, die van respectievelijk 1 en 4 september tot en met 25 november plaatsvindt in Museum Meermanno in Den Haag en Museum Rijswijk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share