Geen categorie

Art Amsterdam gaat niet door

0 0
Read Time:39 Second

Art Amsterdam gaat dit jaar niet door. Amsterdam Rai besloot dat gisteren en maakte dat vandaag bekend. De kunstbeurs zou plaatsvinden van 20 tot en met 23 september in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord.

Deze editie moest een nieuw begin zijn voor de 27 jaar oude beurs. Datum en locatie waren gewijzigd om beter aan te kunnen sluiten op de internationale kunstbeurskalender. Ook zou de beurs compacter en selectiever worden om zo de kwaliteit te verhogen.

De nieuwe koers, die was gebaseerd op uitgebreide evaluatie met deelnemers, bezoekers, en leden van tentoonstellings- en selectiecommissie, bleek echter niet breed genoeg gedragen te worden door het potentiële deelnemersveld. Ook de huidige financiële crisis, die zijn weerslag heeft op de kunstsector, speelde een rol. Het aantal aanmeldingen bleef achter bij de verwachtingen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share