Geen categorie

Ai Weiwei laat zich volgen per webcam

0 0
Read Time:35 Second

Hij werd al in de gaten gehouden door de Chinese autoriteiten en sinds kort kan de hele wereld hem volgen. De Chinese kunstenaar Ai Weiwei (1957) heeft vier webcams in en om zijn huis in Bejing opgehangen.

Screenshot van weiweicam.com.

Bijna precies een jaar geleden werd Ai gearresteerd op de luchthaven van Bejing vlak voordat hij naar Hongkong wilde vliegen. Ruim twee maanden later werd hij vrijgelaten en sindsdien staat hij onder huisarrest. Hij werd aangehouden omdat hij via internet mensen had opgeroepen om net als in de Arabische wereld in opstand te komen tegen de regering.

De livestream is te volgen via weiweicam.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share