Geen categorie

Van Warmerdam geeft kunst aan donateurs

0 0
Read Time:55 Second

Alex van Warmerdam, Man met baard, piëzografie 30 x 57cm, ingelijst 77 x 48cm, oplage 125.

In een poging het laatste gat in het budget voor zijn nieuwste film te dichten, zet Alex van Warmerdam kunst in. Donateurs die duizend euro overhebben, krijgen in ruil een echte Van Warmerdam.

Komende zomer wil de filmmaker en beeldend kunstenaar starten met de opnames voor Camiel Borgman, een, volgens de synopsis, donkere en boosaardige vertelling. Voor de film kan hij al rekenen op financiële ondersteuning van de nationale filmfondsen van Nederland, Vlaanderen en Denemarken en het Europese fonds Eurimages. Voor het resterende bedrag zoekt Van Warmerdam nu de steun van het publiek.

Speciaal voor deze gelegenheid maakte hij de prent Man met baard, in een oplage van 125. Donateurs krijgen hem gesigneerd en ingelijst thuisbezorgd. Bovendien krijgen ze de film te zien nog vóór de landelijke première en ontvangen ze de productie op dvd. Van Warmersdams eigen productiebedrijf Graniet Film  benadrukt dat een ieder zijn geld terugkrijgt, mocht de film onverhoopt toch niet worden gemaakt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share