Geen categorie

Win kunst en geld in kunstloterij

0 0
Read Time:45 Second

Nederland is een nieuw cultuurloterij rijker: De Nationale Kunst Loterij. Deze heeft als doel het bevorderen van de beeldende kunst en overige kunst en cultuur in Nederland.

Jacques Tange, drieluik The great escape. Foto: De Nationale Kunst Loterij.

De Nationale Kunst Loterij ondersteunt het werk van kunstenaars. Participatie in de loterij levert de kunstenaar promotie op van zijn of haar werk. En de opbrengst van de loterij komt ten goede aan de betrokken kunstenaars en erkende kunstinstellingen. Kunstenaars en culturele organisaties die werk ter beschikking stellen en mede zorgdragen voor verkoop van loten, ontvangen een vergoeding.

Deelnemers aan de loterij steunen de kunst en maken kans op kunstprijzen naar keuze. Voor elke trekking wordt een prijzencatalogus samengesteld met een brede selectie van kunstwerken. Tevens zijn er geldprijzen te winnen. De lotenverkoop begint vandaag. Een lot kost tien euro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share