Geen categorie

Trollen en toiletdames

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Na het succes van de eerste Museumnacht Den Haag kon een twee editie niet uitblijven. En die vindt zaterdag 3 september plaats. Tientallen Haagse musea en culturele instellingen blijven dan weer tot diep in de late uurtjes open.

Een zaal in het Haags Historisch Museum.

Dit jaar belooft de Haagse museumnacht dubbel zoveel plezier, want het thema is Zie dubbel zo veel. De deelnemende locaties lieten zich hierdoor inspireren en ontwikkelden programma’s met een dubbele dosis cultuur.

’s Nachts ziet de wereld er anders uit dan overdag en dat geldt ook komende zaterdag in het Haagse culturele nachtleven. Wat bijvoorbeeld te denken van twee roddelende toiletdames in het Museum voor Communicatie? Of van twee vreemde trolletjes die de gasten ontvangen in Museum de Gevangenpoort? Wil je een huwelijk voor één nacht? Ga dan naar het Haags Historisch Museum? En misschien wordt je de volgende ochtend wel wakker met een literaire tatoeage van het Letterkundig Museum. Het kan allemaal aanstaande zaterdagnacht.

Tijdens de Haagse museumnacht krijgen bezoekers de mogelijkheid op een laagdrempelige en bijzondere manier kennis te maken met de musea en culturele instellingen die de Hofstad kent. Dit jaar is op maar 33 locaties wat te beleven. Niet alleen de bekende musea doen mee, maar ook kleinere instellingen zijn van de partij. Zoals het Jenevermuseum Van Kleef, dat op een nog onbekende locatie nachtelijke cultuurshots uitdeelt.

Museumnacht Den Haag, zaterdag 3 september

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share