Geen categorie

Man in het zwart steelt slagtand

0 0
Read Time:39 Second

Uit een museum in het Noorse Stavanger is gisteren een ruim 100 jaar oude walvisslagtand gestolen. De tand is 2,5 meter lang en heeft een waarde van rond de 6.500 euro. Dit meldt De Standaard.

De diefstal werd gepleegd door een opvallende verschijning. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte leren hoed en buiten wachtte een grote witte hond op hem, aldus een museumwoordvoerder.  De politie is nog op zoek naar de dader.

Dit is niet de eerste keer dat er dit jaar een tand of hoorn van een dier uit wen museum werd gestolen. Vorige week zaterdag nog ontvreemden dieven neushoornhoorns uit het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. En iets dergelijks gebeurde dit jaar vaker.

Zie ook: Neushoornhoorns gestolen uit museum

Zie ook: Diefstal neushoornkop uit museum

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share