Geen categorie

Je eigen Game Hero

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Ontwerp je eigen Game Hero! Zo luidt de opdracht van de organisatie van Game-City aan gamers. Game-City is een project van het Centrum Beeldende Kunst ’s-Hertogenbosch (CBK) en bART. Deze manifestatie belicht het raakvlak tussen beeldende kunst en (computer)games.

Game-City roept jong en oud op een eigen Mario, Angry Bird, Lara Croft of Donkey Kong te bedenken. Een deskundige jury zal alle inzendingen beoordelen. De beste ontwerpen inzendingen krijgen een tijdelijk plekje op de expositie Game Heroes. Deze tentoonstelling duurt van 18 september tot en met 30 oktober. Het winnende ontwerp wordt bovendien gerealiseerd in de vorm van een badge, die wordt uitgedeeld aan de bezoekers van het evenement.

Game-City vindt plaats van 17 september tot en met 6 november. Het kunstproject opent tijdens de tweede Kunstnacht. Vrijwel de gehele Willem II-fabriek zal die avond in het teken staan van computergames, kunst geïnspireerd door games en muziek, gemaakt met oude spelcomputers. Na de opening loopt Game-City zeven weken door met een expositie in het CBK en een expositie in Galerie Majke Husstege. Ook vinden er activiteiten plaats tijdens het B-Therefestival en in het Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch.

De gamehelden kunnen voor 20 augustus  ingeleverd worden bij het CBK, Boschdijkstraat 104 in Den Bosch. Dit kan op A4formaat met vermelding van de naam van de held, de naam van de ontwerper en de contactgegevens.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share