Geen categorie

Sotheby’s blijft in Amsterdam

0 0
Read Time:34 Second

Veilinghuis Sotheby’s weerspreekt het bericht in diverse media dat het uit Amsterdam zou vertrekken. “We blijven gewoon”, vertelt Mark Grol, directeur van Sotheby’s Amsterdam, aan de Digitale Kunstkrant. “We gaan alleen geen veilingen meer doen.”

Bij de Nederlandse vestiging verdwijnt een aantal banen en het bedrijf verhuist naar een kleiner pand in Amsterdam. Daar zal Sotheby’s Amsterdam zich volgens Grol per 1 januari 2012 gaan bezighouden met export. “We nemen objecten in voor veilingen bij onze andere vestigingen, zoals in Londen en New York. Mensen die iets willen laten veilen, kunnen dus ook in de toekomst bij ons terecht.”

Zie ook: Ruim 1,2 miljoen voor laatste Nederlandse veiling Sotheby’s

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share