Geen categorie

Nest vol absurdisme

0 0
Read Time:39 Second

De Belgische kunstenaar Ruben Bellinkx (1975) combineert in zijn installaties het alledaagse met het absurde. Een van zijn werken bestaat uit een plant die letterlijk door een muur heen groeit. De komende weken is de expositieruimte Nest in Den Haag gevuld met dergelijke vondsten.

Ruben Bellinkx (1975), Stream.

Het persbericht formuleert het als volgt: “Hij maakt zorgvuldig voorbereide visuele gedichten vol vreemde kostgangers, die het esthetisch verantwoorde huiselijke leven voorzien van onverwachte wending en humoristische kanttekening”. Een tafel krijgt bijvoorbeeld de volle laag van een douchekop. En kastlades zijn samengesmolten met konijnen.

Domesticated Conditions – Ruben Bellinkx, 19 juni t/m 17 juli in Nest, De Constant Rebecqueplein 20B, Den Haag. Openingstijden: do t/m zo, 13.00-17.00 uur.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share