Geen categorie

Van Gogh op Tefaf

0 0
Read Time:45 Second

Vincent van Gogh, Sloot en kleine brug,1883.

Een van de kunstwerken die op de komende editie van kunstbeurs Tefaf in Maastricht wachten op een nieuwe eigenaar, is een schilderij van Vincent van Gogh. Het gaat om Sloot en kleine brug uit 1883. Dat is bekendgemaakt door Kunsthandel Frans Jacobs, die het werk aanbiedt.

Het schilderij was eerder in het bezit van een Amerikaanse privéverzamelaar. Wat de Van Gogh moet kosten, heeft de kunsthandel niet gemeld. Maar bij Christie’s New York werd het doek vorig jaar op 4 november geveild voor omgerekend 278.097 euro. Kunsthandel Frans Jacobs trok vorig jaar de aandacht op de Belgische kunstbeurs Art Nocturne in Knokke toen hij daar Van Goghs La Chaumière sous les Arbres uit 1885 presenteerde. De Tefaf  vindt plaats van 18 tot en met 27 maart in het MECC in Maastricht.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share