Geen categorie

Temporary Stedelijk trekt 95.000 bezoekers

0 0
Read Time:34 Second

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is weer even gesloten, maar niet voor heel lang. Het museum opent op 3 maart opnieuw tijdelijk de deuren voor het tentoonstellingsprogramma The Temporary Stedelijk 2.

Barbara Kruger, Past / Present / Future, 2010. Foto: Gert Jan van Rooij.

Gisteren eindigde Temporary Stedelijk 1, dat sinds 28 augustus te bezoeken was. Dit tijdelijke programma met hedendaagse kunst trok in vier maanden tijd ruim 95.000 bezoekers, uit binnen- en buitenland. Het bezoek was voor velen een hernieuwde kennismaking met het historische pand aan de Paulus Potterstraat dat na restauratie voor het eerst in zeven jaar weer  open was voor publiek.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share