Geen categorie

“Schitterend ongeluk”

0 0
Read Time:35 Second

De installatie 300 Coloured Vases van Hella Jongerius, die momenteel te zien is in Museum Boijmans Van Beuningen is daar gisteren per ongeluk deels vernield. Een bezoekster werd onwel en viel bovenop de vazen.

De installatie 300 Coloured Vases na het ongeluk.

De ongelukkige bezoekster maakt het weer goed en in een reactie op Twitter heeft het museum laten weten dat Jongerius het een “schitterend ongeluk” vindt. De installatie maakt deel uit van haar expositie Misfit en die titel verwijst naar afwijkingen die kunnen ontstaan tijdens een ambachtelijk productieproces. De schade wordt hersteld.

Hella Jongerius – Misfit t/m 13 februari in Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share