Geen categorie

Kindertekening koningin Beatrix geveild voor ruim 8000 euro

0 0
Read Time:27 Second

Een kindertekening van koningin Beatrix is gisteren bij veilinghuis Christie’s voor 8.125 euro van eigenaar gewisseld. De opbrengst was viermaal hoger dan verwacht.

De met Trix gesigneerde tekening van een veulentje werd gekocht door Aad Ouborg, directeur van keukenapparatuurfabrikant Princess. “Ik ben zeer vereerd dat ik de nieuwe eigenaar mag zijn van Beatrix’ paardje. Ik verzamel graag kunst van het koningshuis omdat ik hen een zeer warm hart toedraag. Het veulen is een mooie aanvulling op mijn collectie schilderijen en pentekeningen van Beatrix en overige leden van het koningshuis.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share