Geen categorie

Digitale Kunstkrant wordt expositie- en recensiesite

0 0
Read Time:43 Second

De Digitale Kunstkrant gooit het roer om! Vanaf heden richt de site zich volledig op tentoonstellingen. We brengen je op de hoogte van lopende en geplande exposities en zullen er ook de nodige van recenseren.

De koerswijziging houdt dus in dat we in het vervolg geen nieuwsberichten meer plaatsen, maar uitsluitend aandacht besteden aan tentoonstellingen in binnen- en soms ook buitenland. Zo willen we ons onderscheiden van andere media die in meer algemene zin over kunst berichten. Bovendien houden we dan meer tijd over om ook exposities in galeries en kleinere musea voor het voetlicht te brengen. Want ook die verdienen een podium.

Heb je een expositie gezien waar we nog niet over hebben geschreven? Tip ons dan gerust via e-mail!

Zaal in expositie van Henk Helmantel in het Drents Museum. Foto: Evert-Jan Pol.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share