Nieuws

Art Breda verplaatst naar september

0 0
Read Time:46 Second

Art Breda is in verband met het corona-virus uitgesteld tot september. De kunst- en antiekbeurs zou in eerste instantie plaatsvinden in april.

“Hoewel wij uiteraard teleurgesteld zijn dat het evenement zal worden uitgesteld, is de veiligheid van onze bezoekers, onze deelnemers en ons personeel voor ons van het grootste belang”, laat de organisatie weten. “De organisatie zal zich in de komende maanden onverminderd inzetten om de editie in september tot een groot succes te maken.”

Art Breda is een beurs waar antiek, design en oude en hedendaagse kunst samenkomen. Tijdens de aankomende editie bieden ongeveer zeventig deelnemers uit binnen- en buitenland een mix van kunst en antiek uit verschillende culturen en periodes aan. Het aanbod bestaat uit onder meer schilderijen, antiek, design, klokken, foto’s, glas, keramiek, juwelen en zilver.

Art Breda, 5 t/m 13 september in Breepark, Breda

Lees ook: Musea Denemarken dicht wegens corona

Lees ook: Tefaf sluit voortijdig vanwege corona

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share