Geen categorie

24 uur lang animatie op Amsterdam CS

0 0
Read Time:51 Second

Amsterdam Centraal staat donderdag 7 november in het teken van motion design. Tijdens het DEMO Festival zijn dan op alle tachtig digitale schermen op het treinstation 24 uur lang internationale voorbeelden van motion design te zien. Motion design is het laten bewegen van stilstaande beelden in digitale producties. Het kan dan gaan om tekeningen, maar ook om tekst.

Still uit Freedom van Xavier Monney.

De selectie omvat 400 creaties van 253 ontwerpers uit 37 landen. Het werk is verdeeld in thema’s die verspreid over de hele dag voorbijkomen op alle perrons, in de passages, de centrale hal en de IJ-hal. De programmering is ingedeeld in elf thema’s, zoals Happy Hour, Better than Real, Stranger Things en Type Only. De thema’s worden afgewisseld door zogenoemde takeovers; het motion werk van één ontwerper wordt dan simultaan getoond op alle schermen.

DEMO Festival, donderdag 7 november van 0.00 tot 0.00 uur op treinstation Amsterdam Centraal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share