Geen categorie

Sterren op het Doek is terug

0 0
Read Time:51 Second

Sterren op het Doek is terug op televisie. Een kleine vier jaar na de laatste aflevering poseren opnieuw bekende Nederlanders voor drie kunstenaars. Schrijver Özcan Akyol neemt ditmaal de rol van interviewer op zich.

Fragment uit Sterren op het Doek.

De laatste gast uit de vorige serie trapt het nieuwe seizoen af. In de slotaflevering van 22 oktober 2015 verraste Matthijs van Nieuwkerk presentatrice Hanneke Groenteman door haar te interviewen, in plaats van andersom. Zij was in de slotaflevering opeens het model. In deze eerste nieuwe episode gaat Van Nieuwkerk wél zelf poseren, terwijl Akyol een gesprek met hem voert.

Andere gasten in dit nieuwe seizoen zijn onder anderen Maarten van Rossem, Aart Staartjes en Floortje Dessing. Aan het eind van elke aflevering mag de hoofdgast een van de drie portretten uitkiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel.

Sterren op het Doek, vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur bij MAX op NPO 2

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share