Geen categorie

Hermitage verloot reis naar Sint Petersburg

0 0
Read Time:49 Second

Hermitage Amsterdam verwacht donderdag 15 augustus de vijf miljoenste bezoeker sinds het museum in 2009 opende. Het grijpt deze mijlpaal aan voor een publieksactie, waarbij bezoekers op die dag kans maken op mooie prijzen, zoals vliegtickets naar Sint Petersburg, waar die andere Hermitage is gevestigd.

Hermitage Amsterdam. Foto: Janiek Dam.

Sinds de dependance van de Hermitage in Rusland zijn deuren opende aan de Amstel heeft ze een vaste plek veroverd in de top tien van best bezochte musea in Nederland. Het museum toont voornamelijk kunst uit de collectie van het moedermuseum in Sint Petersburg.

Iedereen, die op donderdag 15 augustus uiterlijk 13.45 uur de Hermitage bezoekt, en zich opgeeft voor de actie, maakt kans op een van de drie prijspakketten. Bij de kassa ontvang je een lot met een nummer. Bij de informatiebalie vindt de registratie plaats. Om 14 uur worden in de kerkzaal de winnende nummers getrokken en vindt de prijsuitreiking plaats.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share