Geen categorie

Dragqueens maken video in Rijksmuseum

0 0
Read Time:34 Second

Het dragqueentrio Mermaids Mansion nam onlangs het Rijksmuseum over voor een korte video. Abby OMG, Ivy-Elyse Monroe en Envy Peru maakten het filmpje Love is Love in het kader van Pride Amsterdam, dat afgelopen zaterdag van start ging en nog duurt tot en met 4 augustus.

De drie dansen door de lege zalen van het museum en poseren uiteraard ook even voor de Nachtwacht. De show ziet er glamoureus uit, maar heeft een serieuze ondertoon. De video leert de kijker dat het in 57 landen nog steeds verboden is LHBTQ+ te zijn (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, queer en overige). En in niet minder dan zeven landen staat er zelfs de doodstraf op.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share