Geen categorie

Jochem Myjer als levend standbeeld in Kunsthal

0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Bezoekers van de tentoonstelling Hyperrealisme Sculptuur in de Kunsthal hebben hem wel zien zitten, de bodybuilder met ontbloot bovenlijf. Volgens sommigen leek deze krullenbol wel heel veel op Jochem Myjer. De Kunsthal nodigde hem daarom uit voor een vergelijking op zaal en daar ging de cabaretier graag op in.

De originele bodybuilder van Duane Hanson. Foto: Evert-Jan Pol.

Gisteren liet hij zich naast het beeld fotograferen. De Kunsthal had een blauwe korte broek, sneakers en rode handdoek voor hem geregeld. Meer draagt de bodybuilder van kunstenaar Duane Hanson namelijk niet.

Myjer deelde het resultaat op zijn Instagramaccount. “Het stilzitten viel me niet mee!’, gaf hij aan.

 

En we hebben de winnaar van #thehyperrealchallenge ??? Need we say more? Dank lieve Jochem Myjer voor het aannemen van de uitdaging en het verrassen van het Kunsthal publiek!! #stoer #hyperreal #rotterdam #makeithappen ? Repost from @jochemmyjer – De @kunsthal in Rotterdam heeft een prachtige tentoonstelling ‘Hyperrealisme’ met levensechte sculpturen die niet van echt te onderscheiden zijn. Één van de beelden is een bodybuilder van Duane Hanson. Vanaf het moment dat de tentoonstelling open ging kreeg ik via sociale media foto’s toegestuurd van mensen die vonden dat ik op hem leek. Uiteraard alleen het hoofd. (Mijn vochtvasthoudende lichaam houdt iets te veel van lekker eten) Vorige maand ben ik er zelf gaan kijken en vond de gelijkenis wel meevallen. De Kunsthal daagde me uit om een test te doen. Onder het oog van tientallen bezoekers heb ik die vandaag gedaan. Het stilzitten viel me niet mee! Oordeel zelf! De expositie is nog twee weken te zien! 🙂 (Foto Fred Ernst)

Een bericht gedeeld door Kunsthal Rotterdam (@kunsthal) op

Hyperrealisme Sculptuur, t/m 1 juli in Kunsthal Rotterdam

Zie ook: Spannende hyperrealistische beelden in de Kunsthal

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share