Geen categorie

Amsterdam EXPO in zee met Scheepvaartmuseum

0 0
Read Time:40 Second

Titanic: The Artifact Exhibition, courtesy RMS Titanic inc., a subsidiary of Premier Exhibitions inc.

Nieuws

Voor diens komende tentoonstelling over the Titanic werkt Amsterdam EXPO samen met Het Scheepvaartmuseum. De expositie opent op 14 november en vertelt het verhaal van de 2.228 opvarenden, onder wie drie Nederlanders.

Het Scheepvaartmuseum werkt momenteel aan een presentatie die onderdeel gaat uitmaken van Titanic: The Artifact Exhibition. Onder meer de scheepsbouw in Amsterdam en het transport in Nederland aan het begin van de twintigste eeuw worden behandeld. Ook het verhaal van de drie Nederlandse opvarenden aan boord van de Titanic wordt belicht.

De reizende tentoonstelling was eerder te zien in steden als New York, Londen en Parijs en werd al door ruim 25 miljoen mensen bezocht.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share